kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, April 6, 2009

kenduri kahwin ajis

|
sabtu ari tu aku sempat g kenduri kahwin ajiss..
kat jementah aje, so alang² aku n mr e nk balik segamat tu, kitorang p lah kenduri kahwin ajis dulu..
tak sangka dalam gile² orangnye ajis ni dia dah kahwin.. ;p



ajis ni dulu sebenarnye satu tempat keje ngan kitorang
satu department lagi..tp pastu ajis berenti..wat bisnes sendiri..
bisnes kolam ikan dia..



lama gak lah ajis ni sebenarnye berkawan ngan wife dia ni
dah berapa tahun dah, start aku mula² masuk keje dulu lg dia dah couple
mmg ade jodoh lah diorg ni kan...kalau x, xkan samapai ke jinjang pelamin..

aku doakan semoga diorang berbahagialah hingga ke akhir hayat..


mrs e

0 comments: