kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, April 24, 2009

koyak tapi tak rabak..

|
semalam pas solat asar kat tempat keje, aku pun continue keje cam besa
pastu, bile aku bangun g tempat mr e jap, tbe² aku rasa ade sesuatu x best jek kat baju aku

aku pun tgk lah kat tempat yg x best tu..

Ya Allah....!!

KOYAKKKK...!!!

cis..cissss & cisss


lihatlahh..lihatlahhh dunia..wuwu~

poyo betullah baju ni..baru jek bape bulan aku pakai..dah koyak
adekah ia berhubung kait dengan kekerapan aku mengulang pakai nye menjadikan ia reput lalu mudah koyak..??

sib baik lah mmg dah nak balik time tu..
so tak bape kisah lah kan..cover² sket bg jangan sampai orang lain nampak sudah lah..
HAHAHAHA

terus ngadu kat mr e

apelagi, mintak dia belikan baju baru lah..hihi



mrs e

3 comments:

ArELeEz said...

pesan kat mr e, wajib soppin' tuh! he3..

isya said...

huhu..nasib baik tk koyak rabak kn..ada alasan la nak beli baju baru kn..bole tiru ni..hihihi

mama | sarah | syimir said...

ihikss pa la yg telah kau lakukan smpi begitu seklai rupa paras baju mu itu? kuikui