kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, May 19, 2009

apa sudah jadi..?

|
aiyok..aiyokk.. tak tau

template aku dah jadi lintang pukang..
KAHKAHKAH (ketawa dalam nada yg sedih)

lantak lah. dah malas asyik² nk ngadap benda ni aje. macam aku xde keje lain lah pulak. tp kan, aku konon² xnk amik tau, tp asyik la terfikir² dalam kepala neh. boring ar template blogger nih. kang aku lari bertukar ke wordpress kang baru tau. aiyok aiyok. ade hati nk tukar ke wordpress meh?

disebabkan background [edit sendiri, mcm pandai edit] ni dah tunggang langgang je aku rasa, aku nk update blog pun dah malas. huahuahua. gi mana sih ya kang?

dah lah. kata pun aku malas nk update kan.

template blogger kini 'menghantui' ku..takutttttt..



mrs e

6 comments:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

takpe..pelan2 cari layout lain yang sesuai..ok :)

aku lah arween said...

chaiyokk chaiyokkk
jgn tido lmbt g

E said...

da ok daaa

mrs e said...

Yanadzul;
layout ni jelah wat masa ni :)

arween;
hehe..x cukup tido jek sekarang ni..[sebab utang tido lambat 2 hari ari tu x berbayor lagi] ahakss

hubby;
:)

aRe_uDear said...

ayu nyer blog pun tgh bermasalh gak.. problem update ntah pe kene kat bloglist member2 blog x kuar yg laters nyer adeiii tension duk mikirr..

isya said...

nak tukar apa lg naja? cantik pe..