kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, May 12, 2009

double tag & award..

|
haihhhh..banyak dapat tag dari yana >>http://yanadzul.blogspot.com/
ni naja amik ye yana tag² tu..

rasa² nya sume naja dah penah wat ni..ni naja bagi link nyer sekali yerr..

1. tag tentang diri sendiri >>http://mrshandri1.blogspot.com/2009/01/soalan-spesel-dr-dyla.html
2. tag wallpaper kat laptop>>http://mrshandri1.blogspot.com/2009/04/desktop-wallpaper.html
3. tag soalan terpanjang>>http://mrshandri1.blogspot.com/2008/11/menjawab-tag-lagi.html


nanti² kalo terrrr rajin, boleh la yana review link yang naja beri tu k..;p

ni pulak award dari yana jugak
thanks yana sudi beri award ni kat naja pulak..

ade syarat nk terima award, bukan boleh aci redahhhh aje..
syarat nye kena jawab soklan dulu weyhhh..

 
 



1. pastikan jantina anda perempuan
yuppp..mmg sudah pasti..

2. copy badge sebagai award anda
ok, done!

3. nyatakan 7 sebab kenpa anda bangga menjadi perempuan
  • boleh pakai barang kemas
  • boleh pakai mekap
  • boleh pakai banyak fesyen baju; x mcm lelaki..gitu ajer lah fesyen baju nye..
  • ade cuti pose waktu bulan puasa..HAHAHA..tp kena qada' lah pastu
  • boleh pakai handbag
  • ape² pun, LADIES FIRST..wakakaka :D

pass pada kawan² lain..
  • dyla
  • erda
  • amy
  • rafflesia merah
  • faizah haris
  • areleez
  • ija chamang
  • are_udear
  • yan yayan
  • tulip thewhitestar
  • dan semua dlm senarai bloglist naja & followers

silalah tempek di blog masing² yer..

mrs e

5 comments:

ArELeEz said...

owhh.. sayekah yg dlm list tu? he3..

ArELeEz said...

mekacih2.. ;)

DYLA said...

halamak!
beautiful gal ka?

anyway, time kaceh naja

aNnA_jaN said...

lega...tak kena tag....hehehe...

Faizah_Haris said...

huhuhu dapat lagikkkk...suka3..thankss sayangg..ahakss