kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, May 4, 2009

free gift

|
ari tu pas balik keje aku ajak mr e singgah watson
aku punye body foam dah abis.. :(

dah terlanjur menyinggah tu, aku beli sekali eyeliner
eyeliner pun dah abis..
hadoiii...bijak betul lah benda² ni habis hujung² bulan time dah tak cukup nafas neh..hehe



masa bayar tu, sekali budak cashier tu cakap pembelian rm 20 ke atas dapat free gift
dia bagi olay eye lifting serum kat aku..
wahhhhh...senyum sampai telinga lah aku..
hehe



dapat free gift...*sukeeeeeeee*

balik tu pas mandi x sabar² terus pakai
;D


mrs e

5 comments:

aRe_uDear said...

tym2 x ckup nafas lak dpt brg free yer tak.. baik punyer.. bagus3x... hahaa

mrs e said...

are_udear,
hiksss..tulah kan..bagusss betul

rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari.. ;p

RaFFLeSiA MeRaH said...

kalau akak pun sukerrr gakkk dpt mende2 free camtu...

isya said...

best la dpt brg free, mrs e promotion sampai bila eek?

mrs e said...

rafflesia merah;
ha a kak, suke giler tbe² dapat free gift

isya;
xtau lak sampai bile promotion tu..x perasan plak..yela, masuk² watson amik barang yg dihajati, terus tuju kaunter..x toleh mana pun..hehe