kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, May 13, 2009

ini budak tak boleh tengok orang senang..

|
korang tengok lah gambar ni..
saje jek dia nak sabotaj aku..



jeles le tu tgk aku bermanja² an dgn mr e..
asik nk menyelit aje..
sabo je le..


mrs e

11 comments:

aRe_uDear said...

Wakakkaaaa.. x pasal2 jadi mangsa.. sape gerangan org yg bernasib baik tuh mrs e??? hahahaa

mrs e said...

are_udear;
tu si fifi lah tu..
mmg suke nau nk mengacau kakak dia neh..x boleh tgk akak dia nak bermanja²..
HAHAHA

DYLA said...

lawak giler la si fifi ni.

kacau daun je. dah la gmbr tu dah cantek. bukan main vogue de vass naja pi kenduri yer?

mrs e said...

dyla;
HAHAHA..mmg kacau daun jek time ulat bulu dah naik daun tu.. =D

kalo tgk gambar ni boleh sengih sorg²

hikss..vouge ke dyla
[kalo nk tau, tu la baju yg naja mention kat dyla ari tu]

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

fuhh..lawa nya couple tu..

ArELeEz said...

sape yg m'jeles & m'sabotaj tuh? xbaik woo.. ;)

RaFFLeSiA MeRaH said...

bukan sabotaj, cuma nak inteprem...hikss....

isya said...

terkezut gak tgk gambo tu, tiba2 plak ada org kat blakang tu... ;p

Applique Tee Shoppe said...

lawa brooch rantai tuu.. kekekee
boleh plak aku nampak yang itew

mrs e said...

yanadzul;
erkkk..lawo ke..mekaceh²..hehe

areleez;
adik naja si fifi le tuh..saje jek dia tu.. :)

rafflesia merah;
betol tu kak..
ni budak; budak giler inteprem namanye..ahakss

isya;
hehe..sib baik bukan han** kan yg muncul kat belakang tu..
kalau x, dah jadi gambar misteri nusantara dahhh..ahahaha

amy;
ihikss..boleh terpandang tang tu lak yer..
:p

NoRT said...

eh...misteri gambaq nih...ada mcm org senyum je kat dlm bulat tuhhhh.. antu senyum ke? huahuahua