kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, May 5, 2009

malam² ku ditemani Arisa

|
sejak dua menjak ni aku suke sangat nk layan tgk drama swasta
sebenarnye aku ade tgk sekali dua citer ni..tp sebab tayangan nye x menepati waktu, x dapatlah aku nk tgk
x silap aku, drama ni dulu disiarkan pukul 11 pagi isnin hingga khamis
aku keje kannn..mana la dapat nk tengok..melainkan kebetulan aku cuti @ mc jek..huhu~

dah lama x mengikuti, tgk² siaran nye dah abis..last episod nye pun aku xtau bile..
penamatnye camne pun xtau..

ari tu saje² gatal tangan aku p laman web rtm..
alih² tgk ade lak video tuk drama tu
dari episod pertama, sampai lah episod yg last..

aku apelagi, dari ari tu dah start qada' mana² episod yg aku tertinggal
tp sebab rasa banyak jek episod yg aku x tengok, aku tgk lah dari awal episod yg pertama tuuu



so, sekarang ni malam² aku sentiasa ditemani oleh arisa
dah free dari keje² umah, aku layan drama ni malam²
setakat ni baru 8 episod aku tgk..ade lebih kurang 20++ episod lagi to go..

kalo korang pun berminat nk tgk drama ni, jangan segan² lah g laman web rtm tu ye
g kat tab video, klik kat tajuk dari mata arisa..
haaa kat situ nnt ade tunjuk episod² drama ni..
klik jelah nk tgk episod yang mana.. ;)

mungkin entry aku agak kurang selepas ni
aku nk habiskan tgk drama nih dulu
so, malam² malas nk wat entry auto publish..


mrs e

7 comments:

NoRT said...

oic..hg da dapat obi baru ye

DYLA said...

naja,
nak tgk citer arissa ngn lappy buruk dyla ni maunya sampai esok tak sudah

RaFFLeSiA MeRaH said...

ooo...citer tuuu...akak x penah tgk pun.....

isya said...

aa.tul tu kat dyla..kalo kat opis isya lg teruk..jenuh nak tggu.. ;p

mrs e said...

nort;
hikss..setakat ni tu lah hobinyer.. abis edpisod yg last, dah berkubur lah hobi tu..haha

dyla;
alo dyla.. jgn le ckp gitu, kang merajuk lak lappy tu kang..hehe :)

rafflesia merah;
ok gak cite ni kak..kalau naja kira boleh layann lah..sebab ape? sebab suke nk tgk ayu raudhah tu..hihi

isya;
kalo server lembab mmg jenuh gak naja nk tunggu citer tu loading..huhu
kadang² tu sampai tertido..sebab tu naja suke tgk malam sket, sebab line tenet dah x bz..

leadleedeea said...

best ke citer nih? heheeeeee...skang layan drama lak yek?

mrs e said...

leadleedeea;

best gak la..(pada naja lah..)xtau lah kat org len minat ke x minat..

cam lebih kurang cite matahari ar gitu.. ;)