kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, May 6, 2009

malas nk update..

|
aku penat..
malam td tdo lewat...
kul 1++ baru aku tido
layankan dari mata arisa punye pasal lah ni

hehe

dah tgk sampai episod ke 10
tp benganggggggggg giler ngan line streamyx mlm td
lembab betullllllllll

1 episod yg 40++ minit tu pun amik masa 1++ jam nk abiskan
sampai tertido² aku nk tunggu dia buffering..
korang yg pakai line streamyx penah x jadik mcm ni?
line streamyx problem? kalo yg pakai broadband tu aku xtau lah

line streamyx ni, kat umah aku kalo maghrib jek dia dah down
mmg xleh surf tenet langsung!!
pastu nk ok balik punyelah lama..kadang sampai kul 9++ baru ok semula
dah wat report dah, org telekom pun dah datang umah dah..tp mcm tu jugakkkk
hampehhhh jek kan

rugi jek wit aku bayar penuh tiap² bulan
patutnye kena tolak jam yg xleh surf tu kan kan kan
kalo sehari katalah 2 jam bersamaan 10 sen
2 jam x 30 hari x 10 sen = RM 6.00
wahhhh dah untung 6 inggit aku kat situ
boleh aku bayar 60/month..

berangan ajelahh..
takde maknanye telekom nk wat camtu..
HAHA

amboiii...meleret² lah pulak dah entry aku ni
ingat nak taip sket jek td..
sekali terpanjang pulak daaaaa...

k lah, cau cin cauuuuuu


p/s : ingat petang nnt nk ajak mr e g carik baju siap lah nk wat g kenduri kawin sepupu aku sabtu ni..agak² dia nk ke tak ek? abangggggggg...jangan purak² x baca plak eh ayat nih..*blink-blink* [sambil jengilkan mata] ;P


mrs e

1 comments:

NoRT said...

berukben pun sgkut2 gak