kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, May 27, 2009

yuk goyangg yukk.. :)

|
la neh kat SINAR.fm selalu jek kuar lagu neh.. sedap pulak bile dah lama x dengar. pulak tu asyik dok ulang² putar tetiap hari. dulu² lagu ni memang ngetop. buat korang yang tengah stress² wat keje ofis tu, yuk goyanggg yukkk :)


Kalau kau benar sayang padaku
Dan kalau kau benar cinta
Ucapkanlah janji setiamu


Kalau kau benar sungguh mau
semua milikku untukmu jiwa dan ragaku
semuanya milikmu

Bukanlah emas permata
(intan berlian?) Juga bukan gemerlap dunia
(bintang-bintang?) Bulan madu aku pun tak minta
Asalkan kepada bapak berdua aku pun bahagia
Kemana pun kamu pergi aku ikut kamu

Jangankan gunung Fujiyama, puncak Himalaya kuikut kamu
Jangankan ke Kamboja, ke Etiopia kuikut kamu
Kalau kamu memang cinta aku, ke kutub utara aku ikut kamu
Jangan.. jangan.. janganlah kau ragu-ragu sayang
Jangan.. jangan.. janganlah ragukan cintaku
Jangan.. jangan.. janganlah bimbang dan ragu sayang
Sungguh mati aku cinta kepadamu

Jangankan gunung Fujiyama, puncak Himalaya kuikut kamu
Jangankan ke Kamboja, ke Etopia kuikut kamu
Kalau kamu memang cinta aku, ke kutub utara aku ikut kamu

Jangan.. jangan.. janganlah kau ragu-ragu sayang
Jangan.. jangan.. janganlah ragukan cintaku

Jangan.. jangan.. jangan kau tinggalkan daku sayang
Jangan.. jangan.. jangan kau lupa janjimu

Oh Jangan.. jangan.. janganlah kau ragu-ragu sayang
Jangan.. jangan.. janganlah ragukan cintaku
Jangan.. jangan.. jangan kau tinggalkan daku sayang


mrs e

2 comments:

NoRT said...

oic...baru tadi, tengah bz2 nak siapkan P.A system utk smbutan hari guru esok, aku pasang lagu nih... bebudak aku gelak kuat je dgar lagu nih.. aku pon x tau nape...

mrs e said...

nort;
hiksss..ade la tu yg diorg gelakkan time dgr lagu ni..
maybe ade part dalam lagu ni yg diorg rasa kelakar agaknye..
hehe