kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, June 9, 2009

I'm Loving It

|
pernah aku terbaca pasal elianto ni kat blog seorang blogger masa bloghopping.. mmg interested sangat², tp sebabkan tak tau dia punye branch terdekat kat mana, mmg lah aku tak beli. plus, mmg malas nk cari info² dia. padahal kalau nk boleh jek google kalau nk tau katne branch dia ;)


kebetulan ari tu aku punye blusher dah kopak. bukan blusher powder tu yang pecah, tp dia punye casing daaa... susah gak lah nk bawak sebab dia selalu jek lah terbukak². bile dah terbukak tu faham² jela, tergesel sana sini abis merah beg mekap aku


fifi ade beritau yang elianto punye booth ade kat muar dah. beria² dia nk beli. aku pun yang mmg dah xde blusher, terus jek g beli masa balik dari HPSF temankan mr e check-up mata ari tu.


sangat seronok n besttttttttt sangat. mudah sangat memakainye. just *pop-pap* kat pipi... dahhhhh jadik dah.. sangat menjimatkan masa. aku mmg sayang sangat² dah blusher ni. murah pun murah. mmg affordable lah. lenkali boleh gak aku try produk² nye yg lain... ;p


I'M LOVING IT


ihikssss




mrs e

2 comments:

ArELeEz said...

'i'm lovin' it???' eh2!! mc-d tuuuu...... ha3..

Maswani said...

Elianto kt kedah ni mmg sebelah mc-d tau..hehe..