kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, June 3, 2009

makan² sempena anniversary

|
kelmarin lepas balik keje, mcm yg aku mention sebelum ni, kitorg p celebrate anniversary. p makan kat mana lagi, kat pizza hut lah..



pizza hut nilah titik permulaan kisah kitorang. dulu² tempat nilah mula² mr e belanja aku makan. pun kitorang g lepas keje. ni kira mengimbau kenangan silam lah. BACK TO THE PAST orang kata.. (^_-)


gambar blur..*org sebelah meja dok asyik pandang²
tak senang aku nk snap² gamba tau

tapi takdelah kitorang nih duduk kat tempat yg sama. malas ah. sebab meja yg kitorang duduk tu dulu betul² kat tengah². (kes takde tempat duduk masa tu, meja penuh). so sweeeeettt, sambil makan sambil imbau kenangan dolu²..HEHHE

pas makan, tapau 1 regular thai seafood untuk mak & fifi kat umah. balik dengan perut kekenyangan. huhu~


Alhamdulillah..




mrs e

7 comments:

DYLA said...

apsal tetiba pizza terasa sedap sgt ari nih.. alamak, kene beli la ni...

mrs e said...

dyla;
kena beli balik tu nnt dyla.. ;)

Faizah_Haris said...

hehehehe....pizzaaa satu!!!

mrs e said...

faizah_haris;
ihikssss ;p

NoRT said...

bagus nih kalo slalu cherish ur luv story...

puterikurekure said...

happy anniversary ek!
:)
semoga kekal bahagia hingga akhir hayat.

yayan said...

haha.. pizza hut adalah tempat jumpa kami yg pertama gak..