kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, June 4, 2009

panjang umurnya..

|
HAPPY BIRTHDAY
Semoga panjang umur & dimurahkan rezeki

ari ni besday adik aku, si fifi. dah besar dah ko dik, dah tua dah. bukan aje umur je yang besar, lain² pun besar juga..HAHAHA




agak kelewatan sket aku wat entry ari ni. ingat nk set awal² wat auto publish, pun tak sempat. pagi td dah rushing ke HPSF muar teman mr e wat rawatan susulan mata nye tuh. alhamdulillah, mmg dah full-recover dah. dah ok!

so tuk fifi, nk belanja kitorang ape ari ni? kuar nnt jangan wat² lupe arrr.. ;p

p/s : Happy Birthday jugak buat Inas Dhamirah (dyla) ari ni. senang nk ingat besday inas neh sbb sama ngan besday fifi




mrs e

5 comments:

DYLA said...

heheh,
ari ni besday fifi? sama lak ngan inas. leh la dorang celeb besday sesama mcm ni.

Happy birthday ye fifi..

yantz-yeem said...

saLAM kenal...
ucapkan tahniah pada empunya birthday

aRe_uDear said...

dapat ler mamam kek yer x.. hehee..
epi besday ucpkan tuk adik naja k..

mrs e said...

dyla;
ha a, sama date lah ngan fifi. leh mintak fifi belanja inas toys.. hiksss

yantz-yeem;
salam kenal..tq sudi singgah blog neh. ok, nnt naja sampaikan pada fifi

are_udear;
btol tuh, mmg mintak dia li kek SR..heheh. ok, nnt naja ckp pada dia..
;)

NoRT said...

epi besday ye.... moga dpt pe yg dihajati...