kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, June 16, 2009

YB Handri

|

amacam? ade rupe YB tak? hehehe. sebenarnya gambar ni aku amik masa mr e tengah try baju batik ni yg dapat masa mesyuarat UMNO tahunan kat kg aku. baju ni sebenarnya baju peruntukan tuk baju seragam orang rewang.

mr e mmg tak pernah ade baju batik sebelum ni, keje pun sektor swasta kan, takde batik² neh. tu yang bila sekali pakai mcm ade nmpk 'lain' lah sket..hikssss.. :D


p/s : cam rindu lak kat mr e ni coz ari ni dia half-day. balik segamat sebab ade urusan..huhu~




mrs e

8 comments:

DYLA said...

petang kang jumpe dah... ish ish naja ni. cpt nyer dah rindu.. ni mesti tak penah berjauhan ni.

PSSTTT::
ada la gaya YB.

aku lah arween said...

wahhh assalamualaikum YB
hehehehehe

mrs e said...

dyla;
mmg jarang berjauhan..hehhe :)


arween;
muahahahaha :D

ArELeEz said...

aah la.. cam y.b nak gi wat lawatan. he3..

mrs e said...

areleez;
ada gaya ek..hihihihi

monstorious wife said...

thank singgah blog saye..

Tu belom jd weekend wife.. Kalau tak haru la...

isya said...

nape tak ikut hubby balik segamat je? hehe ;p

E said...

mcamane leh jd yb ni..hahaha