kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, July 20, 2009

10,000

|


dah mencecah 10000 pelawat..ihiks.. tu je aku nk beritau :D



p/s : kebetulan aku yg dapat capture screen neh pagi td





mrs e

8 comments:

puterikurekure said...

wah! dah banyak tuu...
congrats!

ArELeEz said...

manyak2.. mmg manyak! congrats, bebeh! ;)

mrs e said...

puterikurekure & areleez;

TQ yangggg... :D

isya said...

byk tu naja! isya punya berzaman lg la nak tunggu..hahaha

leadleedeea said...

wooohooo...banyak nye...glamer laaaa ihiks~!

mrs e said...

isya;
uiksss..ade member yang lebih banyak lagi tau isya. dah berpuluh² ribu kalau nk dibandingkan naja punye neh. wpun sama² mula berblog dulu, tp hit counter dia dah mencanak² naik; sebab blog dia lagi ngetop gitu..hihihi~

leadleedeea;
alo lead, takdelah glamer mana punnn..HEHE

aRe_uDear said...

hohoooo ramainyerr.. vangga nih vangga... ayu bru jer nak capai tutttt ekekee...

mrs e said...

are_udear;
hiks.. tak lama lagi turn ayu la pulak.. follower pun da makin ramai tu kan.. cayalah.. =D