kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, July 14, 2009

Handbag Dicari, Big Apple Dibeli

|
Ada satu handbag yang aku berkenan sangat². mmg dah berhajat nk beli untuk pakai raya nanti. brand Carlo Rino. tah kenapa aku suka dengan design tu, aku pun tak tau. yang pasti, aku mmg tertarik tertawan sangat² nak memilikinya.

Tapi bila aku nk beli sekarang ni, sume dah sold out. tak pernah² aku cari nk beli handbag susah cam gini. selalunya aku beli handbag, ade jek stok diorang simpan. tapi untuk design yang nih, semua dah out of stock; boleh? berapa tempat aje dah aku p cari. ari tu masa g SOGO pun aku dah cari, tapi takde. ari ahad turun ke Muar cari, pun dah habis. semalam, lepas balik kerja aku ngan mr e terus ke Melaka. Cari kat Mahkota Parade, Dataran Pahlawan, Jusco dan Melaka Mall pun sume dah takde. laris betul!! agaknye sume orang pun berkenan ke?

Menyesal pulak aku tak beli terus masa 1st time aku nampak tu. tapi tulah kan, masa tu aku g ngan fifi aje, BIG BOSS aku takde, so takde orang yang tukang approvekan, tu yang aku tak beli. dalam hati, takpelah, banyak masa lagi. esok² pun boleh beli.. sekali, mcm ni lah pulak jadinye..HUHUHU sedih aku tau..pulang dengan perasaan hampa T___________________T

tapi aku ade gak tinggalkan no phone aku kat SA tu n diorang janji if stock yg diorang order tu dah sampai, diorang akan call aku.. mudah² an adelah rezeki aku kan?

tuk hiburkan hati yang pulang dengan tangan kosong sebab tak dapat handbag, so aku sesaje lah pulak beli BIG APPLE. ni baru 1st time aku beli tau, b4 ni tak pernah beli n tak pernah merasa pun.. :(



aku beli pun main tunjuk² je mana yang agak² aku suke. nk tau rasanye yang mana sedap, aku pun tak pernah makan kannnn..tunjuk² jari telunjuk ajelah lorrr..



aku tak amik yg ade warne pink² atasnye tu sebab aku membayangkan perasanya strawberri. aku nk makan yang ade rasa² strawberri mcm ni mmg agak kurang, jadinya aku amik banyak yang berasaskan coklat je ;p


oohhh...aku paling suke yg tengah belah kanan tu..paling sedapppp..SLURPPPPP


lenkali boleh beli lagi. HEHE





mrs e

10 comments:

DYLA said...

big apple pun big apple la naja. hehe...

naja, kalau dyla kan, dyla dah pilih patent lain . asalkan dpt hanbeg baru

mrs e said...

dyla;
hehehe..sib baik big apple dapat mengubat hatiku yg lara. CEH. lara sangat lah kan..HAHA

ala..naja dah berkenan yg itu. hati dah tertutup untuk nk berkenan design yang lain. Chewwahhhh.. :D

isya said...

ok la tu naja.. pengubat tu..

petent mcm mana tu naja? nak gak gk.. hehe

gee ryder said...

i like yg ujung ada kcg tu...

wah dh nak shopping tuk raya ker...

tunjuk la rupa hanbag tu

mrs e said...

isya;
ala..pattern biasa² aje..hikss

gee ryder;
uwaaaa....x dapek cemana nk tunjuk..HUHUHU

puterikurekure said...

beg camne yang naja kenan tu?

big apple?
kite macam dah muak.
tapi, kite paling suka duren2.
sedapppp!!!!

mrs e said...

puterikurekure;
alah intan, handbag biasa² jek. x mahal mana pun..kalau tunjuk kat korang sume kengkawan kat sini pun cam segan² jek..hiksss

hoho~
intan sampai dah muak² ek makan big apple, naja baru jek dapat makan. kat sini susah nk dapat cari branch nye, tu pun ade satu jek kat melaka kat dalam Dataran Pahlawan..huhu

NoRT said...

naja! bak sket!

+NADS+ said...

sedap big apple...nak mintak en.suami beli balik keje nanti...

mrs e said...

nort;
haaa..nk yg mana 1? HEHE

+nads+;
ha...kirim kat hubby cepat. tp naja nk sket tau..hiks ;p