kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, July 2, 2009

happy belated birthday

|
happy belated birthday to Hanina & Azwa (baby). diorang ni sebenarnya anak sedara aku, anak kepada Abang Zaki.


Nur Fatin Hanina & Nur Fatin Azwa

bukan setakat belated, tapi belated belated belated punye belated dahhhh..bayangkan lah besday diorg ni bulan 6, bulan 7 baru aku nk wish dlm blog..HAHA - kesulitan amat dikesali..

so, masa abang zaki balik kg wiken lepas, celebrate lah sikit² besday budak berdua ni kat umah. asalnye nk wat sesi potong kek & makan² tu malam ahad, siap abang zaki dah beli ikan bakar n puyuh goreng lagi untuk jamuan, tapi disebabkan baby nye dah tidur, postpone potong kek tu keesokkan hari jer. kitorang makan² jelah jadinye. kang kalau dah dipotong kek nye memalam n kakak nye sorang aje yg potong, ade mengamuk lak dak baby tu esok dibuatnye..ihiksss..



makanan² yg hendak di makan :)


lepas sarapan ahad tu b4 gerak ke Jakel, baru potong kek.. kek choc dari SR..waduhhhhh cedapnyerrr..



potong kek, anak bujang sorang tu harusssss turut serta..hikss



birthday cake





tapi banyak kandungan gulanya tuh..uhukssss




mrs e

4 comments:

+NADS+ said...

huhu..sodap kek coklat SR...
happy belated besday to ur nieces...

isya said...

wah 3 3 sekali nak potong kek.. hepi belated birthday utk anak sedara naja ya!

ppstt esok merasa gak kek cheese durian SR..sodap!

FdausAmad said...

Gua nak jemput lu dtg makan kenduri kat blog gua..Folo baca doa skali pun takpa..

noorulaz said...

yang kakak tu muka macam naja le