kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Sunday, July 19, 2009

Ini Sahaja Yang Tinggal

|
Semalam bile sms fifi, rupe² nyer dia kuar tengok wayang ke melaka ngan member² dia. aku pun apelagi, tak melepaskan peluang. terus kirim kat dia Big Apple. kali ni aku suh dia beli yang 12 ketul. aku nk makan puas² biar sampai jemu gitu wakakakaka.. eh takdelah, sebenarnya semalam abang zaki sefamily n wawa ade balik sini. kalau beli yg 6 ketul je kang tak cukup pulak kannnn...




lepas sekali hadap, ini sahaja yang tinggal... ;p



mrs e

6 comments:

Raden Kencono said...

sedap big apple ni, dulu selalu makan gak. tapi sekarang dah tak beli sangat coz.....
takpe kan kalau nak bagitau,
ari tu dapat info yg big apple tak apply sijil halal kat JAKIM, tapi tak tau lah sekarang...
try tanya kawan tu, dah ada logo halal kat big apple?

Raden Kencono said...
This comment has been removed by the author.
mrs e said...

raden kencono;
alamak edy, yeke.. so, i'll better make sure ngan JAKIM lah mcm ni..

errr..tp dalam big apple punye web, ade logo HALAL tu..

apepun, nnt nk anta SMS kat JAKIM untuk kepastian yang lebih nyata

thanks ya! [for the info]

Faizah_Haris said...

cedap2 nampakkkk.....erkkk...tgh pantang dulu neh....sabo sabo....satu ari nanti nak pulun gakk..wakakakakak

mrs e said...

faizah_haris;
uhukk.. mmg cedapppppppppp

leadleedeea said...

weeeheheeee...yang alien nyer best kan? lead borong semua yang alien nye..heheheee