kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, July 7, 2009

Masalah Yang Sama Berulang

|
Inilah masalah aku tiap² malam.. asyik lah duk mengulang bukak almari baju dan termenung depan situ. walaupun tiap² hari pun aku wat benda yang sama jugak, tapi mestilah nk bukak jugak almari ni tetiap malam.

adehhhh...apa aku nk pakai esok ek?



haihhhhh..rasanya baju aku ni semakin berkurangan lah..aiyoyo..rasa² nye nk kena mintak BIG BOSS baju yang baru neh. baju yang sedia ade dah buruk dan dah jemu dipakai..

agak² mr BIG BOSS approve ke tak ek..hikssss

;)


p/s : kepada mr BIG BOSS yang dimaksudkan, jangan buat² tak baca pulak entri ni okeh! HAHA





mrs e

14 comments:

E said...

abg approve jek aper yg nk pkai jnji sopan hiks..dan petanda nk beli bju baru nihht

YAN said...

Muahaha... Yan ni lagila boring yang amat... lagi 4 bulan mengulang baju yang sama.. betul tu Mr. E... petanda tu..

Faizah_Haris said...

ahaaaaaaaaaaaa.....bli baju baru yer...hihihi saya sokonnnnn

aku lah arween said...

hehehe same lah kite

mrs e said...

darling husband;
hehe..mmg saje jek kasi hint² kat abang tuh

yan;
yan kena beli baju peknen lagi tu yan..hihi

faizah_haris;
sokonggggggggggg...hehe

arween;
ha tu lah kan ween, dah tak tau nk pakai baju ape dah..hikss

isya said...

isya pun sama gak.. mesti nak termenung dulu.. pikir 'nak pkai baju apa arini eek.. mcm selalu pkai bj2 ni' huhu

mrs e said...

isya;
hiksss..sama ngan naja kan? tulah, dah tak tau nk ulang pakai baju mana..huhuhu~

puterikurekure said...

samala kite. hari2 dok pikir nak pakai baju apa...

puterikurekure said...

samala kite. hari2 dok pikir nak pakai baju apa...

mrs e said...

puterikurekure;
intan..sama ekk ngan naja..ahahaha

+NADS+ said...

hehe...kenalah cari baju baru...
nad keje pakai unipom...so, xdapeklah nak termenung pilih baju...hahah

mrs e said...

+nads+;
wahhhh..untunglah nad, tak payah pening kepala nk pikir² pakai baju ape..hehhe

ArELeEz said...

yess! mmg syiok kan kalo ade 'big boss'. ahaks2..

aRe_uDear said...

hahaaa.. samela kite ayu pun cenggitu gak tym malam2 duk pk nak pkai bju ape lar esok erk... wakakaaaa...