kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, August 27, 2009

Ape Cerita?

|
Haihhh..lately ni blog aku tak berupdate. Bukan aku punye blog ni ajer, tapi mr e pun.. Bukan sebab puasa so menyebabkan hormon² dalam badan ni menjadi malas nk update blog, tapi internet connection yang mcm hampeh. Diulangi sekali lagi, MACAM HAMPEH!

Mana taknye, cuba korang bayangkan [bayangkan sekarang ok!] kalau tetiap hari internet kat umah aku tu hanya akan ok pukul 10 malam ke atas? Itu dah kira nasib baik la kalau pukul 10 dah ok, selalunya tu pukul 11 malam pun masih on & off lagi.. tersengguk². Apa cerita?

Dah berapa kali wat report kat TMpoint sampai dah tak kuasa aku nk tpon, & dah bape kali dah orang TM tu datang.. lebih dari 5 kali dah, tapi saaaaaaaaaaaaaaaaaaaama jugakkkk.. sampaikan malas aku nk layan kalau orang TM tu datang lagi, sebab takde perubahan pun. Last sekali ari tu mr e call TMpoint cakap tak payah hantar orang lagi..Buang boreh je..huhuhu~

Geram..Gerammm..Gerammmmmmm..

p/s : sampai bila lah masalah ini baru nak selesai? bayar nk penuh tetiap bulan, tapi servis mcam hampeh..!




mrs e

8 comments:

puterikurekure said...

sila tukar ke celcom atau maxis je naja!
hehehe.

mrs e said...

puterikurekure;
hiks, tulah intan..dah geramm jek nih

isya said...

patut la, blog naja tak berupdate..
tukar je naja.. hihi

mrs e said...

isya;
hihihihi..dah naik bersawang dah blog ni yek isya.. =D

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

mmg lembab depa buat keja no

mrs e said...

yanadzul;
ha a.. btol lah.. nape ek? sabo jela..huhuhu~

aRe_uDear said...

baik stopkan je la servis tuh mrs e sonang ati pin x sakit t.. cuba ler celcom broadband plak.. huhuuu

mrs e said...

are_udear;
mmg tgh terfikir² ni..ade perancangan untuk tukar ke broadband, TAPI..

dah takleh nk ber WIFI lak kalo guna broadband nih..

uhuksss