kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, August 4, 2009

.com

|
sebenarnya aku takde idea nk citer ape..tapi mcm bosan lak tgk entri aku tak gerak² ke entri baru supaya gambar aku tu ke bawah..

as per request, dah register dah .com..

bukan untuk aku..TAPI

MR E

dah berapa kali dah asyik jek mengulang² .com, .com kat aku.. dah pandai demand ohh.. paling aku tak tahan, dia cakap "ari tu ayang dah dapat li hbag kan.. ni bagi lah abang register .com pulak..eh ayang eh.."

aduhhhh..cair aku di buatnye..


so, ari ni dia dah register .com nyer.. tinggal dia announce jek blog baru dia tuh..


p/s : aku nye turn untuk ber ".com" belum tibe lagi laaaaa..




mrs e

3 comments:

aRe_uDear said...

mantap2.. dah up ke [dot]com nmpak.. naja ble lagi.. ahaks...

mrs e said...

are_udear;
hiks..tulah..naja nyer turn tak nampak lagi nih :D

NoRT said...

makin maju la hang nyer hubby nih