kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, August 11, 2009

Makan ABC

|
Dah pusing² tu dah agak penat kan, terus berhajat nk duduk² minum/makan ABC. Ida kata, ABC kat sini sedap. Tu yang kitorang teruja mendengarnya tuh. Masuk je food court, mak aihhhh...harum semerbaknyaaaa bau² makanan. Perut aku yang dah kenyang pun terus jek rasa nk makan lagi.

Fikir² nk makan ape? Last² aku order beef steak sebab dah lama tak makan. Fifi lak order kentang goreng n kak yati bihun tomyam..Yang lain²; wawa n ida tak nak makan, nk makan ABC jek. Apir lak masih dengan rajuknya, tak nak makan. ABC pun tak nak. Sekeh nak sekeh? wakakakakaka :D

beef steak aku yang super sedap..
mmg habis licin tak tinggal satu ape pun!


  ABC yang banyak isinye..yummy...harga rm 3.50 semangkuk


  Bihun tomyam yang sedap jugak..Pedas lak tuh..slurpppp..

Pas relax² makan, baru gerak anta Ida g poli PD. Tetiba teringat lak dalam kepala, inilah Jusco yang VP selalu pegi n tulis dalam blog tu yek? hiks....




mrs e

8 comments:

isya said...

ABC tu mesti sedap! suka byk kacang! huhu

+NADS+ said...

wah...sodap la abc tuh...balik nih kena g beli nih...hehehe

puterikurekure said...

hoih. buat imanku bergegarrrr!!!!

:)

Erda said...

errkkk...makan je die. sementare ade selera ye tak? hi naja...lame x dgr cite....

DYLA said...

uishhh sodapnya!

dah tetiba teringin nak mamam beef steak tu.

mrs e said...

isya;
mmg sedap..isya pun suka kacang ye?

+nads+;
hiks..beli nads, kang meleleh jek air liur..hehhe

puterikurekure;
sabar intan sabar..sabar itu separuh dari imannnn.. :D

erda;
hai..lama tak dengar citer? mana pi?

dyla;
kena p cari beef steak tu dyla. memang sodap! hiks

NoRT said...

oic...entry ni la yg wat kan aku dok brangan.....huhuhuhu..

ArELeEz said...

waaaa... menusuk kalbu tullah makanan2 tuh! huu..