kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, August 5, 2009

Seronok berFB

|



ralit betul aku main game dalam fB nih..syookkk woo.. lagi² time tanaman aku sume dah berhasil. tak sabar² aku nk petik..ekekekke..

dalam Farmville, aku da ade 3 jiran.. dalam sunshine ranch lak ade sorang member. yg banyak sket member aku dalam burn buddy.. yg game nih siap boleh curi² diorg punye tanaman lagi.. HAHAHAHA

sesape yang ade fB, silalah add aku.. nnt leh kite main game ni sama²..hehhe



mrs e

7 comments:

ArELeEz said...

mmg bley layanzlah main game nih! ilang stress woo.. ha3..

aRe_uDear said...

huhuu sempat men game lagi tuh.. amboii freenyerr.. syiok2x.. ;)

isya said...

ni naja punya ke?

rajin ye.. agak2 bila bole dpt hasilnya??

;p

mrs e said...

areleez;
btol btol btol..hehhe

are_udear;
hiks, tak sempat pun sempatttt kan jugak..tensen oh asyik wat keje jek

isya;
ha a, tu lafang naja..kejap jek leh dapat hasil. ikut kita tanam ape..hiks

NoRT said...

nak tanam pokok taugeh,leh x?

NoRT said...

nak tanam pokok taugeh,leh x?

mrs e said...

nort;
bolehhhh..alamak, tapi benih taugeh takdok lah..hehhe :)