kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, September 16, 2009

3-3 Aku Pegi

|
Ahad lepas, kuar dah tengahari..sebab ade jugak itu ini yang cari tak jumpa kat satu tempat je, so 3 tempat aku pegi. Memula tu pegi Jusco, pastu ke Mahkota Parade, dan last sekali ke Dataran Pahlawan.


 

Sebenarnya kalo nk ikutkan, kat Jusco tu aku n fifi punye barang² dah dapat dah sume. Tapi disebabkan cari kemeja mr e yang payah giler nk cari kaler blackpurple nak sama sedondon dgn baju raya aku, maka ke Mahkota Parade lah pulak.

  

Sampai² MP terus jek ke KR, booking untuk berbuka. Tak kuasa lah aku nk walk in on the spot, sebab dah pernah mengalami nk walk in jek time berbuka tu punyalah penuh sesak orang sampaikan dah takde tempat dah. So ini kira² nye belajar dari pengalaman lah =p

  

Dah siap booking, terus keluar dari MP ke Dataran Pahlawan pulak. G DP ni sebab nk cari sandal raya untuk mr e..Syiaaaaannn dia, dah takde sandal dah. Awat lah pulak, takkan nak pakai baju melayu dengan Crocs pulak ye tak? Sangat² tidak sesuweeeiiiiii


  aku beli sandal nih.. sandal lama aku dah putus..hoho

Dah grab sandal, masuk balik ke MP cari kemeja mr e kat dalam Parkson. Pun susahhhhh gilerrr nak jumpa warna seakan² sama..Last² belasah ajelah..asal ade kaler purple² sikit sudahhh.. Janji boleh masuk kalernya =)

Pusing² parkson sampai tak larat..betul² punye tak larat dah korang tau, sampaikan nk naik ke tingkat atas semula nk redeem voucher pun tak mo dah..Last² biar jek voucher tu tak berambik..

Lebih kurang pukul 6.50, kitorang pun pegi ke KR semula. Tunggu masuk waktu berbuka, n masuk je waktu buka, sume memasing senyap.. Makan laju² jek, sebab dah lapar..kena tambah energy..hihihi


  menu aku

  menu fifi

  menu mr e

  

  


Pas buka, turun ke PH lak takeaway super supreme utk mak n wawa yang kat umah.

Sampai umah pukul 9.30 malam. Lepak gilerr..huhuhu



mrs e

2 comments:

puterikurekure said...

wah2..
bestnye KR!

mrs e said...

memang sedap intan..

menelan air liur lak naja tgk tetengah hari mcm ni..uhuksss