kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, September 28, 2009

Citer Raya?

|
Hari ni semua berlumba² update pasal citer raya memasing kan..Yelah, semua pun kebanyakannya baru naik keje ari ni..Tapi ada gak antara korang yang dah start update lite² dari ari tu..

Aku tak menyempat² lagi nak update citer raya aku. Ate kalo b4 raya mem BZ ngan keje, masa raya pun still kena wat keje, orang belum naik cuti raya pun aku dah keje..Guano tuh? Sampai sekarang pun aku masih tak dapat nak post entry raya lagi..

Gambar raya punyalah banyak..Nak upload pun dah makan masa..sampai tertido² aku nk tunggu meng upload nye..[kes malas nk resize..hahahaha]

So, untuk korang yang tunggu citer raya dari aku [ade ker..?hehehehe] aku akan update secara marathon secepat yang mungkin. Kang kalo peram lama² basi lah pulak kann..


Till then, tungguuuuuuuuuuuuuu.. ;p





mrs e