kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, September 9, 2009

Kenapa Kang Kang?

|

Hik hik hik..tak bleh tahan weyhhh aku tgk nama kedai kasut nih. Ade lak dalam bebanyak nama diberinya nama KANG KANG? Aku rasa mesti tuan punya kedai nih berbangsa cina n nama dia **** Kang Kang lah agaknye kannn =D

Actually kedai kasut ni baru jek bukak kat BG [Bukit Gambir]. Dulu kedai kasut ni kedai basikal & gas, tapi sebab kedai basikal & gas tu dah pindah ke bangunan baru yang lebih ke tepi jalan raya besar, tu yang owner kedai kasut ni amik alih..

p/s : first time tgk papan tanda kedai ni aku tersengih sorang²..korang fikir tak ape yang aku fikirkan? HAHAHAHA :D



mrs e

4 comments:

puterikurekure said...

pernah masuk blog sape ek tunjuk kedai yang sama gak...
:)

isya said...

hihi, owner tu tak perasan kot... huhu

Sz said...

heee...aku pun tergelak2 hari tu blk kgtgk signage kedai ni... :p

mrs e said...

puterikurekure;
hiks..yeke intan? agaknye owner blog tuh org BG gak tak mcm naja?

ataupun, kedai kasut ni dia ade branch lain?

isya;
ha a..yela tu kut kan isya..

Sz;
tu lah kan zi..lawak.. lawakk..
:))