kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, September 4, 2009

Macam²

|



Hiks.. nak tergelak pun ade tgk keywords nih. Ade gak orang google blog org lain pastu masuk dalam blog aku. Paling tak tahan ayat 'perasan bagus' tu. Mesti orang yang meng'google' ni tak puas hati dengan owner blog yang dia cari tuh..

Ape² jelah diorang nih. Dah kalo dengki ngan orang tu, tapi masih lagi jugak nk tau life dia. Siap google segala bagai. Heeiiii...macam² perangai..




mrs e

1 comments:

isya said...

mmg macam2! hihi