kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, September 29, 2009

Raya 20092009

|
Cantikkan tarikh raya tahun ni? Nombor yang sama berulang.. :D

Raya tahun ni sebenarnya aku tak terasa kemeriahannya sangat pun, sebab b4 raya & masa raya pun aku sibuk dengan keje..huhuhu..

Moh kite tgk gambar² pagi raya aku..



'Jejakaku' dah siap nk g sembahyang raya
sangat segak di situ [pada mata aku lahhhh kannn]

 
lepas sembahyang raya; get ready untuk sesi bersalam²an & bermaaf²an


 
fifi


 
aku n mr e


 
3 dara pingitan [heh..dara pingitan katanye] bersama Jejaka Malaya
Jejaka tu aku yang punyaaaaaa yerr.. ;p


 
aiyokk..budak ini pun enterframe kah?
aku suh dia pegang kamera jek, sekali dia snap gambar sendiri ghupernyeee


 
kiah [bebygurl] & ida



Ini jek dulu citer pagi² raya.. Sesi bermaafan aku update lain entry eh..




mrs e

5 comments:

sWeEtdARLiNG said...

sama ker semua baju raya?

www.sweetdarling79.com

DYLA said...

wah sporting nye smua pakai baju raya sedondon. fifi pun bli shawl tu ye? tantek la. jeles i..

eh naja, shawl tu kalau bwk ke opis agak2 ok tak? kot bos dyla tak leh trima lak. apsal budak ni poyo sgt kang dikatanya.

eis said...

salam aidilfitri. pic no.4 tu sweet la :) baju senada seirama sekeluarga tu pun best je tgk. semoga berbahagia selalu.

mrs e said...

amy;
naja ber3 je yang sama sekayu..yang lain sama kaler jek.. hehe

dyla;
baju sponsor tu dyla..muehehehe..
ha a, fifi beli shwal tu sampai 3 dyla..lebih vouge dr kakak dia nih..

boleh jek lah dyla kalo bawak g opis..cantik ape..

eis;
salam aidilfitri eis. selalu masuk blog awak, tapi tak pernah komen lagi =p

pic no 4? hihihihi..tq.. :)

baju sedondon senada seirama senandung semalam.. heheheh

semoga berbahagia selalu juga untuk eis n family ;p

isya said...

cun la gambar di pagi raya..
isya tak dan nak bergambar.. bz ya amat samapai lupa.. adeh!