kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, October 26, 2009

Desktop PC

|





 


 


 


 


 

Wuiiii..cantik tul tau design pc neh. Dah ala² apple lak. Tapi desktop pc ni brand emachines, under acer punyer produk. Cantik, memang payah kan kita nak cari yang kaler putih cam gini..biasa kaler hitam, silver..balik² itu jelah..

Sebenarnya, pc ni akak aku kak wana yang punya. Dia suh mr e tolong cari n belikan dekstop pc yang average range RM 1500 siap printer. Lepas riki² 1, 2 tempat, so mr e decide pilih yang ini. Harga pun masih dalam lingkungan harga yang dibajetkan.

Tapi masa beli tu, kira pc ni masih 'kosong' lah. Takde OS lagi. Kalau nk tambah masukkan OS semua, kena tambah dalam 200++. Mr e kata tak payah jek, sebab dia boleh install kan sume tu sendiri.

Best gak kalo dapat beli untuk diri sendiri neh. Sebab puas hati tengok, skrin dia besar. Dah macam tengok tv lah pulak. Tu kalo tgk dvd dalam tu.. syokk!!

:)


mrs e

1 comments:

ArELeEz said...

ye! jarang tgk yg fully in white.