kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, October 27, 2009

E Collection

|


When? When? Tell me whennnnnnnn...??!! Sejak bile mr e ade bukak kedai E Collection ni tanpa pengetahuan aku? Cisss..

Ececececececehhh.. nak berdrama² lak aku ni kan. Panggg sekali baru tau.. keh keh keh keh. Alkisah, ternampak kedai ni masa on the way balik beli pc ari tu. Terus snap².. kata nak jadi blogger tegar, harus benda macam ni pun boleh jadi bahan, kan? Hiks ;p


p/s : kan best kalo betul² ade kedai sendiri.. syoknye manage bisnes sendiri, tak payah keje makan gaji mcam sekarang ni.. huhuhuhu





mrs e

1 comments:

aRe_uDear said...

xpe naja memula berangan last2 jadi kenyataan plak.. ahakss.. ;)