kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, October 23, 2009

Indahnya Hidup Bersyariat

|







Bagussss la sangat buku nih. I really recommended to all of you. Seriously. Takde cakap main² punya heh.




Banyak kandungan dalam buku ini yang boleh dijadikan panduan dan rujukan kita. Completely all out. Bermula tentang akidah, solat, puasa, berkahwin, alam rumahtangga, malahan doa² dan zikir² yang baik juga terkandung dalam buku ini.



Bukan itu sahaja, disertakan juga cetakan bergambar untuk kita mudah memahami. Dicetak menggunakan kualiti kertas yang amat baik, dan juga kulit buku menggunakan hard cover. Harga nya pun amat amat amattt lah berpatutan. Harga mampu milik gitu... :D Serasa aku, kalau buku² lain dengan kualiti kertas warna sebegini, kulit hard cover lagik, memang tak sah kalau tak cecah ratusan ringgit!



Apelagi kawan², jangan tunggu lama² untuk mendapatkan buku ini. Selain untuk dijadikan panduan kita, ianya juga sesuai untuk dijadikan hadiah kepada rakan² dan kenalan. Kut² ade member yang nak kahwin dalam masa terdekat ni ke kan, haaaa boleh lah dijadikan hadiah. Takkan asyik² nak bagi cawan gelas pinggan mangkuk tu semua kan, kalo pecah habis sudah tidak berguna. Kalau buku ini yang dijadikan hadiah, kita sama² dapat manfaat, pahala pun dapat...




p/s : TQ to both of you yang 'hadiahkan' buku ni.. u know who u are.. :)



mrs e

2 comments:

ArELeEz said...

brapekah harga buku tersebut? ade dijual di kedai buku b'hampirankah/kedai buku t'pilih jerkkah?

mrs e said...

areleez;
harga buku yang tertera kat kulit luar RM 55 jek..

tak pasti pulak kat mana ade, tp boleh kut kalau nk p survey² cari buku ni.. :)