kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, October 8, 2009

Menjengkelkan!

|
Menjengkelkan!

Atau dengan kata lain dalam bahasa omputih nye annoying sangat². Geram aku.

Tah kenapa manusia ni suke meniru? Nampak aku pakai mcm ni, nk tiru jugak. Nampak aku buat gaya gini, punnnnnnnn ko nak tiru jugak? Hellooooooooooooooooooo..agak ko dah kering idea ke nk wat stail sendiri? Atau ko ni memang takde personaliti sendiri? Tau ikut orang aje?

Sumpah annoying. Itu yang aku rasakan.


Cis!



mrs e

8 comments:

isya said...

marahnya dia... biasala tu naja..

YAN said...

Hehehe.. Yan pun selalu je rasa macam tu.. Ada org lain yg tolong perasankan.. Yan buat dek jer.. Biasala.. sepatutnya Naja banggala.. apa yg Naja buat, org sibuk nak ikut.. Amik positif je..

leadleedeea said...

hah~! lead pon kena mcm tu jugak...skang nih laaa...kena sabo je laaaa...huh~! mmg annoying~!

mrs e said...

isya, yan & lead;
gerammm tau ngan orang mcm ni.. kalau setakat tiru n ikut sket² takpelah, boleh dimaafkan lagi...tapi ni hampir semua dia nk tiru sebulat sepusing..Grrrr..

kalau hati tengah baik, mmg lah akan cakap dlm hati mcm yang yan cakap tu..

tapi kalau hati dah marah..mmg rasa nak waaachaaa jek kat orang tu

memang tak boleh nak tahan² dalam hati dah.. tu yang lepaskan gak dalam blog nih

biar lah dia nk kata ape..
LIKE I CARE, DEAR

cik gemuks said...

uisshh siapakah itu??

biaselah dlm dunia kn mmg gitu

sWeEtdARLiNG said...

kira baguslah gitu naja... maknanya naja menjadi idola.. takyah pening2 paler, think positive..

mrs e said...

arween;
siapa dia? shhh...rahsia ;)

tulah kan..lumrah alam..

amy aka sweetdarling;
idola ke bola? AHAHAHAHAH

think +ve, +ve, +ve..

hiks..

eis said...

be cool bcoz u're cool bg org itu hehe