kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, October 19, 2009

Sopan Santun

|
Aduhhhh..gerammm nyer. Kenapa lah line tenet penuh sopan santun di malam ini. Dari tadi aku cuba berfesbuk nak main game, tapi tak boleh loading. Cuba untuk beberapa kali pun gitu jugak..Terus²an begitu aja, jadi bengang guwe..

Sikit je lagi dah nak jadi Hulk neh membunuh mana² makhluk perosak yang menjadikan line tenet ku di tahap penuh ketataan & kesusilaan. E, eh. Jadi gaban pun mcam best jugak. Sebab baju dia banyak lampu², cam besttt jek. Oh tidak, tak nak. Ermmm..haaaaaaaaaaa.. "Dengan kuasa bulan, akan menghukummu.." ~ jadi sailormoon jelah.. Ehehehehehe :) Ambik ko..semua watak kartun pun dah mula keluar. Benti merepek ko naja.. Berenti aku kata!! Okaylah..Okaylah..


Try restart pulak modem..Ingatkan lepas tu ok laju mcm roket tapi masih jugak macam siput sedut yang susah nak disedut bile tidak dipotong hujungnya jika dimasak masak lemak cili padi..Hurmmmmm..

Nampaknye tak dapat le aku nk bercucuk tanam di malam hari.. Jangan tanaman aku layu sebelum dapat dipetik sudah le..Ishhh, Rugiii.. Rugiiiiii..


p/s : Ape kaitan line tenet yang lembab dengan siput sedut masak lemak cili padi? ahahahahahahaHAMPEHJE :D



mrs e

1 comments:

isya said...

kat opis ni pun sama! lembapssssssssss