kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, November 6, 2009

Bersarapan Pagi

|
Pagi², aku belum bangun tido lagi, wawa dah call nak roger² kuar sarapan pukul 7. Tengok² jam, aiyoohhh, dah pukul 6.45 nih.. semapat ke solat, mandi n bersiap sume dalam masa 15 minit jek?

Terus jek tolak comforter ke tepi, amik towel terus mandi. Bedesup-desup aku bersiap..Zasss.. kul 7 lebih sket jek kitorang dah siap.

Turun lobi, tak ramai orang lagi.. bagussss.. hehehe.. Banyak gak menu, roti canai, nasi tomato, nasi lemak, mee goreng n tah apelagi tah aku tak ingat. Kuih muih nye pun banyak gak jenisnya n dorang yang lain kata sedap especially pulut panggang nyer. Tapi aku tak amik rasa pun sebab perut dah penuh. Lagipun aku memang tak pandai nak makan banyak² benda berat pepagi gitu


Ini dia yang aku amik

Roti bakar+kaya

 
Nasi lemak

 
Mr e dan 2 orang yang asyik menempel berebut² nak duduk ngan dia

 
Dim sum


First time aku makan dim sum nih. Ok, sedap.. Tapi sebab perut dah penuh, aku makan 3 jek. Itu pun setelah berkali² di rekomen oleh wawa


 
Sedang menjamu sarapan di meja sebelah

 
Kak cha & Abg zaki kat meja yang satu lagi..Oh, semata² nak masuk dalam gambar, sanggup si apis ni berlari ke meja ibu n ayah dia

 
muka sesuci embun pagi [tanpa mekap] ecececececeh ;p


Ada la dalam lebih 1/2 jam kitorang lepak situ. Pastu naik bilik. Asalnya plan nak ke Batu Feringgi nak amik angin pantai, tapi tibe² berubah plan pulak. Hanina, Apis n baby dah beria² pulak ajak mandi pool. So kak cha n fifi p temankan dorang n pantau diorang mandi..

Aku? Aku masuk balik dalam comforter n sambung tido.. Wuiii, nikmattttt :D


p/s : jangan ingat mr e tido gak.. dia tak lelap pun mata, asyik sibuk dengan tenet n blog dia aje.. korang tu bukan boleh, kang aku cakap aku tido, kang korang pikir ke lain pulak =p




mrs e

2 comments:

eis said...

tak pernah makan dim sum. apakah rasanya?

mrs e said...

eis;
ermm..rasanya mcam makan fishball gitu lebih kurang. dalam tu dia ade letak sayur yang kekecik tu [dim sum kaler hijau]. mungkin dim sum sayuran kut..

yang kaler putih tu tak ingat plak ape dalam nye.. main ngappp ajer.. keh keh keh keh

tapi tulah, rasa lebih kurang fishball laa..