kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, November 19, 2009

Blogging Mood

|
Aku ade jek benda nak citer untuk kongsi ngan korang sume, tapi keMALASan pulak melanda. Ntah kenapa tah, malas betullllllllllllllllllllllllllllllllllll nak buat entri. Nak karang² ayat sume. Padahal, memana yang aku pegi, ape aktiviti yang aku buat [yang aku rasa nak share kat sini ngan korang] gigih giler weiii aku ngambek gambonyerrr.. Tapi bila dah sampai umah, nak pegang lappy pun macam nyampah.. hahahahahaha

Dalam pada tu, suka pulak aku nak baca entri korang. Tu yang bila nampak korang update jek terus laju je jari aku ni mengklik-klik haaaa.. Kalo tak nampak update dari korang pun, aku refresh gak bebanyak kali mana tau aku nye network mengong ke hape.. Dan seperti biasalah, aku Touch n Go jek blog korang.. Kata pun malas weiiiii.. Memang malas nak tinggal komen nak sign up bagai...

Ni pun update ala-ala mak enon ajer..[ceh, kenapa kah mak enon terbabit sama? Whyyyy aaaa?] Asal ado-ado gitu.. N thanks gak aku ucapkan pada korang, dalam pada malas nak update to follower aku dah bertambah ke 50 orang.. Ai lebiu all lahhhh.. muah muah muah

So, sekarang ni aku tengah amik mood nak berblog. Aku tengah tunggu aura tsunami berblog datang..

Till then, korang leh la berjalan ke blog kawan² yang lain dulu yer..

Tata-Titi-Tutu





mrs e

0 comments: