kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, November 6, 2009

Check Out

|
Fuhhhh..punyelah syok aku tido, siap mimipi² bagai.. adelah lebih kurang 2 jam aku tido.. Memang lena ah. Mr e lak sporting, langsung tak kacau aku tido pun. 'Baby besar' aku tu wat hal dia sendiri aje.. hik hik hik hik


Bila terjaga, tengok jam dah pukul 11.30. Haiyohh.. seingat aku diorang kata nak check out pukul 12. Sempat ke nih?

Terus capai henpon, call wawa. Takut diorang sume dah siap, aku jek yang tak siap lagi. Dah le barang sume langsung belum packing semula..

Sib baik wawa cakap diorang pun tengah bersiap. Terus bangkit dari katil, kemas² semua. Bila semua dah siap, terus keluar bilik tunggu yang lain²..

Dah cukup korum semua, baru turun ke lobi. Berbondong² lah kitorang membawak beg memasing. Kat lobi, abang zaki n kak cha setelkan urusan pembayaran. Sesambil tu sempat jugakkkk kitorang snap sana sini..


 
amacam?

 
"ohh lihatlahhhh.. pinggangku yang rampinggg.. dan dadaku yang bidanggg.." eceh

 
mr e n my mom

Setel urusan check out n billing sume, kitorang p makan nasi kandar kat restoran yang sama sekali lagi. Ape² hal pun isi perut lah dulu, ye tak? Kali ni aku amik nasi beriani, ayam madu n telur ikan.. sodapppp..

Lepas tu, singgah jap kedai yang jual buah pala n jeruk buat buah tangan bawak balik johorrrrrr...



mrs e

0 comments: