kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Sunday, November 15, 2009

Malam Ini Kita Berpisah

|
"...Malam ini kita berpisah,
Tinggal dinda ke-saorangan.."


Huhuhu.. Malam ni I tido takde partner youuu.. Mr e ke Singapore ade urusan sikit. Tinggallah aku sensorang dalam bilik atas katil ni. Selalu kalo mr e ada, siap gaduh² rebut space atas katil. Ko tolak ko, ko tolak ko.. ;p Tapi bila dia takde ni terasa lah pulak katil ni besau bebeno. Banyak nau space ni haaaaaaaaaaaa.. hik hik hik

Tapi takpe, kekadang tido conquer satu katil ni pun best ape. Boleh golek sana, golek sini.. Tido gaya bebas, kuak lentang, telangkup sume boleh.. hehehehe

Mr e pegi pun tak lama, bermalam kat sana satu malam, malam ni aje. Esok dah balik dah

Maknanya, malam esok aku dah ade teman. Dah boleh together² lawan dengkur sapa paling kuat  eh tak tak aku tipu je. Sebenarnya esok malam dah ade kawan nak lawan sape paling banyak rebut space atas katil lagi.. yahooooooooo :D


p/s : aku tido dulu k.. gud nite.. salam..




mrs e

3 comments:

isya said...

tak takut tido sorang?? hihi

E said...

dah balik ni
hehee

ArELeEz said...

alaalaalooloo..