kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, November 4, 2009

Naik Feri

|
Lepas makan, memang syok kalau kena angin sepoi² bahasa. So apelagi, naik ferilah kami nak merentas ke seberang sana..

Dah tak berapa ingat, ini kali ke berapa aku naik feri. 1st time aku naik feri dulu masa ikut abang zaki balik penang. Dulu lepas abang zaki balik overseas, dia memang terus keje kat penang, keja kat Intel. Aku kira, ade lah dalam 2-3 kali kut aku naik feri ni dulu..


Beratur menunggu giliran sampai gate bukak. Masa ni feri lum sampai lagi, sebab tu gate masih tutup

 
Mengambil tempat nak parking dalam feri

 
View dari atas feri

 
Berselisih dengan kapal

Feri yang kitorang naik ni yang takde tempat duduk penumpang. So, kitorang kuar dari keta terus berdiri jek kat depan tuh. Tapi memang syokkkk giler angin dia weyhhh.. Terasa dibelai² aje muka dengan tiupan angin laut tuh..

 
Aku n fifi

 
Kak Cha, fifi n aku

 
Gaya lain pulak

 
Posing lain lagi

 
Our _ _ _ _ _ _ _ _ [sila isi tempat kosong]
sape dapat jawab, dia memang terer ah

 
aku n mak

 
aku n mr e.. awat muka duk kerut tu bangggg?

 
nakkk jugakkkkk - nina n baby.. tapi muka baby tak nampak lahhh :( syiaaannn

 
Aiseh, kerutt lagi muka abangg tu..

 
Yours truly


Boleh tak, bila tengok balik gamba² yang di snap, wawa tanye kenapa gambar dia takde? Alololo.. dah dia tah kat mana layan blues atas feri sorang², kitorang sibuk bergambar dia takde..Pastu nak tanye soklan camtu.. Adeke patut? Ade ke patut?



mrs e

2 comments:

ArELeEz said...

mmg xpatut! he3..

isya said...

isya sekali je pernah naik feri kat penang! lg la tak patut kn?? ;p