kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, November 26, 2009

Salam Aidiladha

|
Just a short note, nak ucap pada rakan-taulan semua selamat hari raya aidiladha..Tentu ramai yang ade program masing² kan raya haji ni? Walau ape pun program korang n ke mana pun korang beraya, aku cuma nk ingatkan

  1. Selamat bercuti
  2. Selamat berhati² di jalan raya
  3. Selamat makan ketupat rendang.. hehehe
  4. Selamat berkorban... [ape yang korang korbankan haaaaaaaa]

Dah. Itu aje.. Bye bye byeeeeeeeeee :)


p/s : buat kawan² aku yang parents g haji, selamat bersilat kat dapo yer sebab take over keja mak memasing.. hiksss





mrs e

0 comments: