kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, November 5, 2009

Swimming

|
Aku bukan reti berenang pun sebenarnya. Eksyen jek lebih. Tapi ade effort untuk belajar berenang dan kerana itu, aku gigih juga masuk dalam pool itu untuk belajar berenang. Sila contohi aku. Erk?



Tak lama pun kitorang kat dalam pool tu, sebab hari dah gelap nak hujan. Memang sejuk giler.. trr trr trrrr.. Nak² lagi mandi, naik, pastu nak turun masuk dalam pool tu punyerr lah sejukkk.. angin lak kuat, sebab nak hujan kannnn

 


Tak ramai pun yang mandi petang tu. Maybe memasing malas kut nk turun sebab hari nak hujan dah. Kitorang pun dalam 1/2 jam ke 3/4 jam gitu pastu naik balik bilik sebab dah hujannn..

 
mak & fifi.. mak pun turun gak.. sesaja nak tengok anak cucu tunjuk skill memasing.. heheh


p/s : Alamak.. terbongkar sudah rahsia aku yang tak reti berenang nih.. Ate, vontottt ku itu berat sungguh, berkali² berusaha untuk diapungkan tapi tetap enggak mahu terapung dehhh.. Ni kalo sape nak naya aku terus tolak masuk dalam kolam memang lemas le jawabnyerrr.. aiyok aiyok tak tau..



mrs e

5 comments:

isya said...

kita pun tak reti la.. hehe

ArELeEz said...

leez pon xreti gak la.. isk3..

mrs e said...

isya & leez;
habissss..sume geng berat vontot neh.. ahahahahaha

jom kita masuk kelas swimming jom ;)

cik gObu said...

meh meh belajar ngan ween :)

mrs e said...

cik gobu;
uishhh.. baguihhh la ween ni.. siap nak ajar tuh..

jom jom jom weeen
=)