kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, December 3, 2009

So What?

|
Auto publish.. aku sekarang maybe dah ade kat KL..

Aku cukup tak senang kalau ade orang yang terlampau-mampau sibuk-sibuk pasal hal aku. Mostly everything dia nak tahu. Kira, semua cerita aku ade dalam genggaman dia. Sorry to say, you will not get it, babe..!

Ade sorang tu, kalo dia nak cuti, senyap-gunyap dia apply. Alih² tak datang jek. N aku pun tak kisah, coz her matter is none of my business. Tapi; kenapa bila aku nak cuti, dia sibuk-sibuk weeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiii..

Ni yang aku tak suke ni.. tak suka, tak suka, tak sukaaaaaaaa..!!!

"Kenduri kahwin ari jumaat, tak pernah dibuat orang lah.. Pelik² aje.."

Aku tau dia cakap ngan budak tu sebab nak sindir aku.

SO WHAT?

Lagi satu, yang ko macam jeles sebab aku nak cuti ari khamis jumaat tu kenapa? Ko ingat aku saje²? Dah memang le adik ipar aku tu nak nikah ari khamis, ko nak pelik ape? Kalo dah dia nak buat, pelik pun memang pelik lah. Tapi ikutkan ajelah. Banyak soal pun tak guna

Aku apply cuti pun, guna cuti aku.. Bukan abiskan cuti ko.. Yang ko nak sibuk apehalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll


Huh!


p/s : sori korang, terbuat entri lepas geram lak pepagi camneh




mrs e

3 comments:

puterikurekure said...

bengang ek ngan org camtu. grrrr.....

ArELeEz said...

abaikan jer spesis2 parasit tuh! wat dunno jer.. toksah stress2 sbb kite apply coti ikut procedure kan..

ija said...

sibuk dan menyindir..aduhhhh rasa nak lempang aje tauuuuu org mcm ni!!!!