kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, December 14, 2009

Wedding - Pantai Dalam

|
Hari ahad,bersamaan 6 disember, kitorang sekali lagi berkonvoi ke KL. Tujuan tak lain dan tak bukan, sebagai rombongan persandingan ijam. Bertolak dari segamat pukul 8++, singgah kat R&R ayer keroh minum² jap, then sampai destinasi around 12 tengahari.

Sampai² tak tau nak buat apa, terus amik pinggan, apelagiiii... MAKANNNNNN.. hehehe.. Ape² pun, soru lah dulu, ye tak? Oh, aku lupa nak amik gambar makanan, sebab dah tak ingat ape dah, isi perut punya pasal.. ngeh ngeh ngeh :D

Ijam bersanding pukul 1.. So pukul 2.30 dah siap sume dah.. Lepak² kejap, pukul 3.30++ masing² gerak balik ke destinasi masing².. Ade yang balik ke segamat terus, ade gak yang g menyinggah umah sedara.. Masing² punya planning lah kan.. Aku lak, sempat singgah umah abang zaki jap sebelum bertolak balik terus ke segamat..

Ok, jomlah tengok ape gambar yang ada kat bawah ni


mak & wawa..baru sampai masa ni, tapi dah lepas makan dah



pisang; yang aku tengok mesti ade atas meja
dari hari nikah sampai ke hari sanding, memang pisang antara salah satu hidangannya



pasangan pengantin, tema pink



senyum simpul memasing atas singgahsana



pengapit yang didatangkan khas dari segamat, sepupu mr e
kipas kuat² sket ye ;p



antara yang memeriahkan



ibunda tercinta menepung tawar



kekanda pulak tabur beras kunyit



e eh, macam kenal jek baju pepel tu ;p



sebahagian rombongan keluarga dari segamat



ida, aman & najmi bergambar bersama pengantin



yours truly & darling husband bersama pengantin



besan bersama anak masing²



wawa & aku



my lovely mum sedang membacakan doa



acara makan beradap



aku, wawa, my MIL & my mom


Sampai umah segamat pukul 9.30 malam. Fuhhh, penat tak agak². Mandi² n solat sume, terus masuk tido sebab esoknya nak kerja..





mrs e

2 comments:

Tulip said...

cantiknyaa tudung naja..beli kt mana tu??? ambikla pic close-up ckit...;)

mrs e said...

hiks.. tudung tu naja beli online je kat tenet.. actually tu shawl sebenarnya bibi..

gamba close-up?

cube bibi korek balik entry raya naja ari tu.. rasa ade kut gambar yang close-up sket pakai tudung tu..