kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, January 13, 2010

Cantiknyerrrr...!

|
Aku ter 'pegi' satu web site pagi tadi.. Then ternampak lah maternity top ni dalam website tu..








Uhhhhh... Cantiknyaaaaaaaa.... Tak sabar tunggu aku ade peluang memakai baju² macam ni..


Akan ku tunggu saat itu!! :)



p/s : aku tengok dari laman web ni >> http://ivillage.shopstyle.co.uk/browse?fts=Maternity%20tops&width=3&height=1&pid=uid9236-695894-23#8_96






mrs e

10 comments:

isya said...

mmg cantik!
tgk kat ner?

mrs e said...

sya;
naja dah add link nye dalam post tu :)

Diarihatiku1976 said...

memang cantik.. usahkan ko.. akak pun teruja nak pakai camni... tapi tak dapat pakai2... hampehh

Eis Kamil said...

insyaallah amin..

DYLA said...

memang lawa... tapi kat mana nak bli stail mcm tu kat sini ni?

tapi kan naja, skang ni stail yg ada kat jj pun dah lawo2 dah

mrs e said...

diarihatiku1976;
tu lah kan kak.. asyik berangan aje dari dulu.. bila lah nak jadi kenyataan ni.. haihhhh..

eis;
aminnn.. tq dear :)

dyla;
kan? lawa kan? naja penah ter'pegi (pegi lagiiiiii..) satu blog ni, masa dia peknen dia pakai baju² gaya mcm ni.. memang cantik dressing dia.. meletopssss..

naja rasa, dia beli melalui e-bay lah gaknye..

ermm.. kat jj pun ade yang naja kenan.. cuma belum masa nak membelinya aje.. hehehehe ;)

puterikurekure said...

tanteknyeeeeeee..........
(perlu tunggu tahun depan untuk pakai baju begitu. insyaAllah kalau diberi rezeki... =) )

mrs e said...

puterikurekure;
kan? kan? cantik kan? hehehe

insyaAllah.. aminnnn.. =)

noorulaz said...

Lorr.. ingatkan made in M'sia.. baru nak rembat 1!

mrs e said...

noorulaz;
tulah.. semua tu dari brand Dorothy Perkins.. tapi cuba lah try carik, mana tau kut² ade yang design lebih kurang nak sama, boleh je beli.. ;)