kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, January 8, 2010

I ♥ Live Blogging :))

|
Hik Hik Hik.. Korang jangan la pelik pulak kan, kalau tengok blog aku ade update tapi takde citer ape².. Cuma gambar jek.. Itu maknanya aku post under live blogging..

Kalau tengok 2 entri kat bawah ni, tulah contoh entri live blogging dari aku. Aku akan amik gambar di mana² lokasi aku berada, dan kalo aku rasa nak terus share situasi yang sedang aku saksikan pada korang semua, aku akan terus sent. Contohnya aku nampak sesuatu yang pelik ke; ada demonstrasi terjun tiruk kat sungai ke etc, aku akan kongsikan dalam blog ni..Tapi bergantung pada kerajinan aku jugak laaaa.. Aku ni kan boleh jadi rajin boleh jugak jadi malas ;p

Wat sementara ni; aku akan masukkan live blogging ni dalam blog ni jugak.. Unless kalo aku rasa perlu untuk aku separate kan, aku akan masukkan ke blog aku yg lain..

Sebenarnya boleh je kalo aku nak jugak taip ayat² bawah gambar tu tentang situasi yang berlaku. Memandangkan aku pengguna hp SE, so ade sedikit kecelaruan untuk membuat post sebegitu. Tapi takpelah, tengok gambar pun ok ape.. Because pictures worth a thousand words.. He he he

Adios! =)




mrs e

1 comments:

isya said...

wah...rajinnya dia.. ;)