kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, January 26, 2010

Pes Taim

|


Owhh.. ini kali pertama aku sampai ke KFC BG.. Before ni cuma lalu aje depannya. Ari tu dah teringin lak makan cheezy wedges, aku mintak mr e singgah jap beli tapau on the way balik keje..

Tapi aku tak masuk punnnn.. Aku tunggu dalam keta jek sebab masa tu dah nak terku*** sangat lak..Hoho.. Makanya, aku takle sempat nak tengok deco kat dalamnya & amik gambar² berlagak menunjukkan bukti aku dah jejak kat KFC BG tu..

Hiks ;p





mrs e

4 comments:

puterikurekure said...

dari last week nak makan kfc sangat2.
asik tak sempat je. sebab dalam pale otak ni ingat nak masak, masak, masak.
huhuhuhu~

mrs e said...

puterikurekure;
intan ni rajin lah.. kalo naja, ligat perah otak tak tau nak masak menu ape; sebab sume pun macam tak best aje nak dimakan (sebab makan masakan sendiri, itu yang sebenarnya)... HAHA

lunch hour ni p ar beli KFC..hiks ;)

isya said...

baru buka ke kfc ni?

mrs e said...

lama sebenarnya dah bukak sya, tapi baru ari tu pegi..huhu~