kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, February 12, 2010

Dua Kotak

|


Semalam sebelum balik, membe keje aku suh masuk jap kat dalam satu bilik. Ingatkan ade ape, saspennn jek.. Laaaaa... rupa² nya dia tengah wat sesi pengagihan limau-limau untuk bebudak dept aku.. :D

Kitorang dapat sorang sekotak. Dua kotak tu sebab aku ngan mr e kan duk keje 1 dept, so dapatlah 2 kotak.. Maka mengangkat kotak limau lah kitorang petang semalam wak balik umah.. he he he..

TQ boss! Naik raya jangan lupa bagi angpow pulak.. Opssss.. terlebih sudah... HAHA
;p





mrs e

5 comments:

gee ryder said...

wallawey byknye limau...awat aku sebijik pun tarak

mrs e said...

gee ryder;
alamak, betul ke kak gee tak dapat? Boss kak gee tu chinese ke malay? Kalo chinese, siaaaaaannn kak gee..

meh la kita bagi kak gee 5 biji.. cukup tak? :D

ArELeEz said...

uiks! syioknye lah haii..! kat opis leez nie xde harapan la kot nak dpt limau free. kalo ngidam sgt, kene beli sendirik la jwbnye.. hu3..

mrs e said...

areleez;
laaa.. leez pun tak dapat jugak ke?

meh meh, kita bagi 5 biji jugak.. :)

puterikurekure said...

alang hari2 bawak limau 5-6 bijik. seminggu dah jadik 30bijik. dah sama macam sekotak dah. huhuhu~

limau sedap kan? uhuk.uhuk.uhuk.(batuk2)