kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, February 17, 2010

Hurrayyyy...

|


Uhhh.. syoknyerrr.. Pizza dah ade kat tangkak ni.. Baru bukak minggu lepas kalau tak silap aku. Aku memang lah jarang lalu jalan yang menghala ke Segamat nih, kecuali kalau nak isi minyak kat shell ke atau aku nk ke guardian/watson.

Ari tu, balik keje, nak singgah isi minyak jap, baru le aku terpandang restoran PH ni..Wahhh.. gembira bukan main lagi aku bila ternampak sign PH tu.. Va va va.. Lepas ni adelah option lain kalau aku dah tak tau nak makan ape untuk lunch.. ngeeee~





mrs e

0 comments: