kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Saturday, March 6, 2010

Beginilah..

|
..kalau bekerja di hari sabtu.


Sangat MEMBOSANKAN!.. huhuhuhu~



Takde mood nak wat keje..(buat jugak sebenarnya, tapi dengan tahap ketangkasan paling minimum..uhuksss).. Boss pulak masuk awal sebab nak balik awal. Dan dah balik pun. Yeayyyy..!! *boleh berjoget

Tapi tak bermakna jugak. Sebab kalo dah boring, hati ade kat umah, suakan apa kat sini pun dah tak jadi ape. Dah tu wawa ngan abang aku sefamili balik kampung (umah) ari ni. Lagi la hati ni asyik teringat-ingat ape la yang diorang wat kat umah tu yer.. Seronoknya berkumpul dan berborak ramai-ramai.. Ahkakkkkkkk jugak yang keboringan di sini..

Tak sabar nak balik. Lambatnya masa berlalu..

Ohh.. balik nanti nak kena beli pulak barang-barang aku yang dah banyak sold out. Macam tau-tau jek benda² ni timing dia nak abis awal² bulan macam ni time aku nak gaji kannnnnn...






mrs e

3 comments:

puterikurekure said...

takpe yang.
cari rejeki....

:)

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

ala..la..la.. cian..

cantik la layout ni.gambar besar2.. amek mana ye

mrs e said...

puterikurekure;
tulah.. tgh sabarkan hati nih ;p

yanadzul;
huhuhu~

yeke? hehehe..tq.. layout ni blogger template minima jek. edit itu ini sket2.. gamba besar2 tu lak setkan gamba tu jadi besar tiap kali nak publish.. (tekan xtra-large)