kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, March 4, 2010

Beruntung.

|
Beruntung nya kamu semua yang senang nak dapat apa yang dihajati..



Pagi ni teringin makan daging rusa, tengahari dah dapat makan..
Hari ni teringin nak melancong, esok dah pegi..
Baru disebut tengah merancang nak dapat anak/tambah anak, bulan depan dah mengandung..



Bertuahnya kamu semua yang tergolong dalam golongan kat atas tu.. Macam senang aje nak dapat sesuatu, kan? Macam setiap ape yang dilontarkan dari mulut, terus dapat tercapai dalam masa yang singkat.. Bersyukurlah kamu semua.. Bersyukur la sangat-sangattttt...!

Hurmmm.. aku jugak yang sabar menanti. Menanti bilakah giliran aku pula nak dapat rezeki... :[


p/s : sori, kalau entri aku ni agak emo-emo sket... Biasalah, 'bestfren' tgh ade ni kan, hati memang sensitip sket.. Ditambah pulak ngan sakit pinggang.. Adehh dehh dehhhh..







mrs e

11 comments:

nurulayuni said...

bersabar naja..
suatu masa nnt dengan izinNya pasti rezeki itu menjadi milik naja..

mcm story family sya kan..
kami pregnnt dlm waktu yg sama
semuanye first bb,
saya, adik sy, my auntie yg dh kwen 13 thun , my cousin yg dh kwen 4 thun semuanye prgnnt serentak..so bb lahir selang 10 hari setiap org..hehhe mcm kelako plak kan
tp sy percaya itula kuasa Allah maybe utk sy supaya bsyukur sbb rejeki itu tiba cepat, n for my auntie mungkin itulah hadiah utk kesabarnnya..
n sy percaya naja pon pasti akan merasai hikmhnya
sy doakn utk naja gak..
eh..eh..mcm buat n3 dkt blog naja plak kan..hehhe..naja tk kisah kan?:)))

puterikurekure said...

alololo naja bucuk ni.
rezeki orang lain2 yang.

takmo emo2 sangat k.
kite sayang awak!
:)

nuraarin-life said...

Rezeki itu tidak diduga..

Nnt tahu2 skali dapat kembar 3 ..meriah oooo

Yg penting org yang tersayang memahami...

mrs e said...

to all;
thanksssss... sayang korang sumee... muahhhhhh *hugs*

Sz said...

alhamdulillah..kita kena sentiasa bersyukur...
itu mungkin keberuntungan yg kita nampak..mungkin ada juga ketidakberuntungan orang itu yg kita tak nampak tp sebenarnya kita dapat... (errrr cam pusing2 plak..aku pun tak paham apa aku tulis ni ma..ihikss...buat2 paham2 sendiri je la ek..) ...

ArELeEz said...

owhh.. same la kite.. kalo tgh 'naik bendera jepun', mmg sensitip tak hengat! hu3..

ija said...

saya amat memahaminya kerana saya pernah melaluinya..bersabarlah wahai teman namun jgn putus asa utk berusaha..

noorulaz said...

Go naja go..

Try for biodex.. honey bee pollen.. and kdg2 kena buat taktau.. coz bila kita asik pikir kita tensen.. bila tensen.. hormon kita berubah.. so susah nak lekat..

cam saya aritu, even tgh amik ubat subur few months.. tp ada dua bulan tu tak smpt jumpa doctor nk amik stock so xde lak berharap pulak time tu.. tiba2 time tu la yg lekat..

mrs e said...

sz;
hehehhee.. berbelit² ko cakap zi.. hihi

areleez;
yeayyyy.. ade geng.. sama ek? tula, sensitip masa 1st day jek, esoknya dah ok.. ;P kan kan kan?

ija;
terima kasih atas kata² semangat itu.. really appreciate it

noorul;
tulah, kdg2 tu mmg sengaja buat² lupa dan tak nak ingat, tapi tak boleh sebab memang sentiasa teringat. Mungkin kalau satu saat nanti naja betul² sibuk, baru naja terlupa untuk mengingatinya kut ;)

eis said...

percayalah, semua org ada rezeki masing2. smile :)

mrs e said...

eis;
thanks dear.. :)