kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, March 22, 2010

No Sweat

|
Musim-musim panas gini kan, badan cepat nau berlengas dan berpeluh. Nak-nak lagi tang ketiak kannn.. Kalau dah berpeluh berlengas tu konfemmmmmmmmmm bau bushuk mashemmmmmmmmm sume ade.. Uhukss

Aku paling lemah kalo dekat dengan orang yang ade vauuuu macam gini.. Terus rasa nak uwek-uwek je. Loya anak tekak. E eh, ni bukan lah uwek-uwek ade 'isi' ke ape, ni sebab tak tahan ngan bau mashammm lah ni.. ;p

Aku memang sajeskan kalo korang yang ade masalah kat atas tu gunakan benda seperti gambar yang tertera kat bawah ni.



Bukan nak cakap apelah kan, kalau seseorang tu rupa ade, penampilan menawan, senyuman manis, ade karisma tersendiri yang mengagumkan TAPI kalau bau ketiak masham memang sume ciri-ciri yang kat atas tu memang konpem lah dah terus terjun ke laut. Buat ape kalau kita jaga rupa paras dan penampilan tapi benda yang penting kita tak jaga?

Oleh itu, penggunaan adidas action 3 ni amat-amatlah dialu-alukan. Untuk kesegaran sepanjang hari, memang inilah pilihan yang tepat. Antara ciri-cirinya yang lain adalah:

  1. Melindungi lebih 24 jam daripada peluh
  2. Lebih penyerapan kebasahan dengan sistem New Dry Max
  3. 0% alcohol

Marilah kita semua bersegera membeli dan menggunakan adidas action 3 ni... Baunya sedap lagi menyegarkan. Kita nak wat keje sepanjang hari pun no sweat lah. Takde gangguan punyeee.. Ai likeeeeee..

Tak percaya cakap aku? Hah, balik keje kang, p terjah memana pasaraya n sambar sebotol. Dah pakai baru tau.. Hehe ;p





Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions





mrs e

0 comments: