kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, March 5, 2010

Sling Bag Itu ;P

|
Antara sling bag yang sempat di 'posing'kan oleh aku.. Layan je la gambar k... Zasssss..!!!

 

  

  

  

  

  


Beli tak beli lain kira, asal dah dapat menggayakannya.. hehehehehe ;)









mrs e

7 comments:

Fardahila Binti Omar said...

cantik tu.....jom kita rembat satu sling bag... :)

mrs e said...

ila;
jom jom jom.. sesuai bangett la untuk ila yang ade baby kecik.. dah tak payah susah² nak sangkut handbag..

kena kumpul wit nih.. :)

eis said...

yg ada corak tu santek :D

mrs e said...

eis;
yeke? ingat memang nak rembat yang itu, sebab stended dengan kemampuan.. yang leather kat atas tu mahaiiiiii ahhh.. tak mamfuuuuu.. uhuks

ArELeEz said...

sling bag yg last tu cantik. btw, ade yg terembatkah?

ija said...

sling bag yg last tu sama ngn saya punya :)
hadiah sempena kelahiran amsyar..
nampak gayanya itu sajalah yg mampu..yg lain2 tu rasa nak juling mata tgk regenya..hehe

mrs e said...

areleez;
hiks.. ade leez.. ;p

ija;
owhh.. kita ni sama citarasa lah kut ija.. naja beli yang itu.. hiks ;)